Graduates

ATTC graduates 2021

Op vrijdag 24 september zijn 7 diploma’s uitgereikt van de ATTC – post-hbo voor leidinggevende in het funderend onderwijs, welke plaatsvond op het St. Aloysiuscollege Hilversum.

Van links naar rechts (boven): Taco Visser (docent ATTC Module-Missie-visiegericht leidinggeven), Johan Peereboom (rector ATTC), Ine de Mulder (ATC), Vincent Blokker (Augustinus) Van links naar rechts (onder): Fritjof Troll (IPS Hilversum, Niels Woppenkamp (Augustinus), Kirsten van Broekhoven (ALC), Emma Strootman (Binckhorst St. Jan), Kelly Berg (ALC)

ATTC graduates 2020

Op gepaste afstand proosten negen geslaagden op het behalen van hun masteropleiding tot leidinggevende in het onderwijs, een opleiding van het ATTC. De uitreiking vond plaats op vrijdagmiddag 4 september in de Paul Ligtenberg room van de IS Hilversum.

Van links naar rechts zijn dat: Lotte van Deursen, Ellen Bondam (Mediaschool), Anne Cavadino (Gemeentelijk Gymnasium Hilversum), Marike van der Horst (KBS Bernardus), Elleke van Wijk (Merlin), Mariken de Jong (de Wilge en de ATlasgroep), 
Hoan Nguyen (Laar & Berg)​, Barbara Moons (de W​ilge​), Anne van den Berg (Nuyens Instituut), Elsbeth Kappers (Junior Campus). Niet op de foto: Tim Duijf (ATC)

ATTC graduates 2019

Op vrijdag 5 juli 2019 zijn drie officiële diploma’s uitgereikt van de post-hbo opleiding tot leidinggevende in het funderend onderwijs. 

ATTC graduates 2018

​​​​Op vrijdag 14 september en op vrijdag 12 oktober 2018 zijn de officiële diploma’s uitgereikt van de post-hbo opleiding tot leidinggevende in het funderend onderwijs. 

ATTC graduates 2018

Uitreiking 12 oktober (​IS Hilversum)

Graduates | Leiderschap

Diploma uitreiking 24 september 2021

Op vrijdag 24 september zijn 7 diploma’s uitgereikt van de ATTC – post-hbo voor leidinggevende in het funderend onderwijs. Dit is een tweejarige opleiding voor docenten en leerkrachten met leidinggevende ambities. Na afloop van de opleiding is er een feestelijke diploma uitreiking. 

Graduates | Leiderschap

ATTC graduates 2020

Op gepaste afstand proosten negen geslaagden op het behalen van hun masteropleiding tot leidinggevende in het onderwijs, een opleiding van het ATTC. De uitreiking vond plaats op vrijdagmiddag 4 september in de International School Hilversum. Van links naar rechts zijn dat: Lotte van Deursen, Ellen Bondam (Mediaschool), Anne Cavadino (Gemeentelijk Gymnasium Hilversum), Marike van der Horst (KBS Bernardus), Elleke van Wijk (Merlin), … Meer lezen